0

Търси сред нашите продукти

54.90 лв.
В наличност

Електронно зарядно за акумулатор 6V / 12V

54.90 лв.
В наличност

54.90 лв.
В наличност

В наличност. За да изпратим продукта ти още днес, поръчай в следващите 0ч 00м 00с
или
Оставете Телефон за Връзка

Експресна доставка - до 2 работни дни

Удобно плащане - наложен платеж

Сигурност - тествай преди да платиш

Лесно връщане - върни по всяко време до 30 дни

97% оценяват Marketplacebg.com като ОТЛИЧЕН

30-дневна гаранция за връщане на парите
Ако не си доволен от продукта, свържи се с нас и ще ти върнем парите.
4.9 от 5

Електронно, автоматично зарядно устройство за 6V / 12V акумулатори с 9 степенен процес на зареждане. Освен стандартните режими за зареждане, зарядното разполага и с два ценни режима, а именно - режим "зимен модул", който позволява зареждане на акумулатори при температура под 0°С, както и с режим "поддържане на акумулатора в готовност", който се включва автоматично след приключване на зареждането и така може да оставите акумулатора включен в зарядното дълго време, като сте спокойни, че когато и да ви потрябва, той ще е готов за работа.

  • Защита от прегряване, обърнат поляритет, искрене и късо съединение.
  • Тип акумулатори : AGM, гел, мокри, неослужваеми оловно-киселинни за автомобили, джипове, мотоциклети, моторни лодки, градински косачки и др.
  • Капацитет на акумулатора : от 1.2Ah до 120Ah.

Покупката на качествено зарядно за автомобилен акумулатор е от особено голямо значение за изправността на самия ви автомобил, както и за по-нататъшното му представяне на път както на дълги, така и на кратки градски разстояния. Ако зарядното на вашия акумулатор не работи в изправност или е некачествено, то сериозно може да застраши вашия акумулатор – включително и завинаги да го повреди. Ето защо експертите съветват да сте много внимателни в избора ви на надежден модел зарядно за акумулатор.

В нашия онлайн магазин можете да намерите зарядното, което да ви гарантира сигурност по пътя и скоростно зареждане на акумулатора в случай, че отново падне – нещо, което често ви се случва, нали? След като е така, то вие, със сигурност, имате нужда от качествено зарядно за акумулатор за кола. Нашите модели отговорят на всички изисквания за качество. Ето и част от характеристиките на предлаганите модели зарядно за акумулатор на кола в нашия магазин:

 

Разгледай останалите ни продукти от раздел Uncategorized.

Обади се сега
0896 87 41 42
Marketplacebg.com © | Всички права са запазени.
magnifiermenucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram