🏡🛠️ Лятото е тук! Както и специалните отстъпки в Marketplacebg.com!
0

Търси сред нашите продукти

Правила и условия за връщане на продукти

В marketplacebg.com искаме да направим пазаруването лесно и забавно за вас! Ако не сте доволни от това, което сте купили, не се притеснявайте! Можете да промените решението си и да го върнете в рамките на 30 дни след пристигането му. Можете да върнете артикули по начин, който е лесен за вас, нo вие ще трябва да покриете разходите за доставка обратно до нас.

Някои неща не могат да бъдат върнати, но ще ви уведомим кои. Преди да върнете нещо, моля, проверете нашата политика за връщане точно тук, на тази страница.

Искате ли да върнете нещо? Можете да попълните онлайн формуляр за връщане тук. Ако имате затруднения с попълването на формуляра - просто се свържете с нас за помощ при връщането на вашия артикул.

Връщането на артикули от MarketplaceBG е лесно! Просто попълнете нашия формуляр за връщане и се уверете, че вашият артикул отговаря на нашите условия за връщане.

След като проверим вашата заявка за връщане, ще се свържем с вас на посочения във формуляра телефон и ще ви помогнем със следващата стъпка.

Когато попълните формуляра за връщане, можете да изберете да получите парите си обратно. Не забравяйте да включите копие от касовата бележка и номера на поръчката. Също така, че ни е необходим IBAN номер, на който да преведем парите след успешно приемане на върнатите продукти при нас.

Ако сте избрали да получите парите си обратно и връщането ви отговаря на нашите условия, ние ще ви възстановим сумата по подадения от вас IBAN. Моля, не изпращайте пратките си с наложен платеж или за наша сметка. Тези пратки няма да бъдат приети от нашите колеги.

На какви условия трябва да отговаря вашият артикул за връщане?

Всеки артикул трябва да бъде в същото състояние, както когато сте го получили. Не можем да вземем обратно артикули, които са били поправени от неоторизиран човек, повредени от вас, имат повредена или непълна опаковка, показват признаци на износване, драскотини или удари. Артикулите трябва да се върнат с всички аксесоари, в оригиналната им опаковка, с непокътнати етикети, и всички документи, с които са дошли.

Ако вашият артикул дойде с безплатен подарък, трябва да върнете и него. Ако сте закупили артикули като комплект на специална цена, не можете да върнете само един артикул от комплекта. Ако сте закупили повече от един от един и същи артикул и искате да върнете повече от един, само един може да бъде отворен. Останалите трябва да бъдат неотворени или не можем да ги вземем обратно.

За артикули като продукти за красота и артикули за здраве, те могат да бъдат върнати в рамките на периода за връщане само ако не са отваряни и неизползвани.

Не забравяйте, че всеки тип артикул може да има специфични условия за връщане, така че проверете подробностите за категорията на артикула, който искате да върнете.

Обади се сега
Обади се сега
Marketplacebg.com © | Всички права са запазени.
magnifiermenucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram