0

Търси сред нашите продукти

Информация за доставка

Приемане на поръчка и изпращане:

Понеделник-Петък - от 09:00 ч. до 12:00 ч. - изпращане на същия ден. Срокът за доставка започва да тече, след като наш сътрудник се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката. При всички случаи, клиента ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 1-2 /един-два/ работни дни.
Събота - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.
Неделя - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.
Официални празници - Обработват се в следващия работен ден.

При получаване на поръчката Клиентът подписва придружаващите я документи.

Доставка:

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма "Еконт Експрес" или "Спиди" в посочен от Вас офис или адрес. При получаване на стоката, имате задължително право на преглед и тест, преди да я заплатите.

Marketplacebg.com не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от Marketplacebg.com обстоятелства.

Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци на - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, потребителят следва да ни уведоми в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, на тел. 0896874142

Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с нас на тел: 0896874142 за отстраняване на несъответствието.

Важно!

Рaзxoдитe зa вpъщaнe нa дocтaвeната cтoĸа са за сметка на клиента. Възстановяването на заплатената за продукта сума се извършва по избран от клиента начин ( по банков път или с наложен платеж чрез Еконт), в срок от 30 раб. дни от получаването му в офиса на компанията ни.
Обади се сега
0896 87 41 42
Marketplacebg.com © | Всички права са запазени.
magnifiermenucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram