0

Търси сред нашите продукти

Говорещ хамстер - плюшена играчка

Разпродажба!

Говорещ хамстер - плюшена играчка

Код: 20-01 Категория:

19.90 лв.

В наличност
Стара цена: -50%
Спестяваш: 20.00 лв.

Преглед и Тест преди да платиш
30 дни право за връщане
или
Оставете Телефон за Връзка

Офертата изтича след:

ЕКСПРЕСНА доставка
до 1-2 работни дни
Удобно Плащане
Платете с Наложен Платеж
СПОКОЙСТВИЕ и Сигурност
Тествай преди да платиш
Лесно Връщане
Върнете по всяко време до 30 дни

Описание

Този продукт е плюшена играчка, наречена "Говорещ хамстер", която има възможността да говори и танцува. Той разполага с вграден микрофон и говорител, който му позволява да повтаря думите или звуците, които чува. Играчката може да бъде програмирана да повтаря речта ви с висок и тон на гласа и може да бъде настроена на различни езици като български, английски, френски, немски, италиански и други. Освен това, когато се натисне главичката му, той започва да танцува, кимайки с глава нагоре и надолу, докато повтаря думите или след като го хванете за ръката.

Този продукт е лесен за използване – просто го включете чрез контролера, който е поставен от долу на играчката, и може да започнете да говорите и да танцувате с нея. Има възможност за изключване, което позволява спестяване на батерията. Играчката е изработена от висококачествени антиалергични материали, отговаря на всички изисквания и стандарти, свързани с производството на детски играчки и е подходяща за деца над 4-годишна възраст.

Захранването на играчката се осигурява чрез 3 броя AAA батерии (не са включени). Този продукт може да бъде страхотен подарък за момичета и момчета, предоставяйки им забавление и развлечение.

 

 

Обади се сега
0896 87 41 42
Marketplacebg.com © | Всички права са запазени.
magnifiermenucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram