0

Търси сред нашите продукти

Електронно зарядно за акумулатор 6V / 12V

Електронно зарядно за акумулатор 6V / 12V

Код: zA-234 Категория:

54.90 лв.

В наличност

Преглед и Тест преди да платиш
30 дни право за връщане
или
Оставете Телефон за Връзка
ЕКСПРЕСНА доставка
до 1-2 работни дни
Удобно Плащане
Платете с Наложен Платеж
СПОКОЙСТВИЕ и Сигурност
Тествай преди да платиш
Лесно Връщане
Върнете по всяко време до 30 дни

Описание

Електронно, автоматично зарядно устройство за 6V / 12V акумулатори с 9 степенен процес на зареждане. Освен стандартните режими за зареждане, зарядното разполага и с два ценни режима, а именно - режим "зимен модул", който позволява зареждане на акумулатори при температура под 0°С, както и с режим "поддържане на акумулатора в готовност", който се включва автоматично след приключване на зареждането и така може да оставите акумулатора включен в зарядното дълго време, като сте спокойни, че когато и да ви потрябва, той ще е готов за работа.

  • Защита от прегряване, обърнат поляритет, искрене и късо съединение.
  • Тип акумулатори : AGM, гел, мокри, неослужваеми оловно-киселинни за автомобили, джипове, мотоциклети, моторни лодки, градински косачки и др.
  • Капацитет на акумулатора : от 1.2Ah до 120Ah.

Покупката на качествено зарядно за автомобилен акумулатор е от особено голямо значение за изправността на самия ви автомобил, както и за по-нататъшното му представяне на път както на дълги, така и на кратки градски разстояния. Ако зарядното на вашия акумулатор не работи в изправност или е некачествено, то сериозно може да застраши вашия акумулатор – включително и завинаги да го повреди. Ето защо експертите съветват да сте много внимателни в избора ви на надежден модел зарядно за акумулатор.

В нашия онлайн магазин можете да намерите зарядното, което да ви гарантира сигурност по пътя и скоростно зареждане на акумулатора в случай, че отново падне – нещо, което често ви се случва, нали? След като е така, то вие, със сигурност, имате нужда от качествено зарядно за акумулатор за кола. Нашите модели отговорят на всички изисквания за качество. Ето и част от характеристиките на предлаганите модели зарядно за акумулатор на кола в нашия магазин:

 

Обади се сега
0896 87 41 42
Marketplacebg.com © | Всички права са запазени.
magnifiermenucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram