0

Търси сред нашите продукти

Външна камера за видеонаблюдение 4+4LED - WiFi/Lan - FullHD - 1080px

Разпродажба!

Външна камера за видеонаблюдение 4+4LED - WiFi/Lan - FullHD - 1080px

4.8 (528 ревюта)

64.90 лв.

В наличност
Стара цена: -50%
Спестяваш: 65.00 лв.

2 години включена Гаранция
Преглед и Тест преди да платиш
30 дни право за връщане

Избраният комплект включва:

 • 1бр. Външна камера;
 • 2бр. WiFi антени
 • 1бр. захранващ адаптер - 12V/2A;
 • 4бр. крепежни елементи;
 • 1бр. ръководство на потребителя.
или
Оставете Телефон за Връзка

Офертата изтича след:

до 1-2 работни дни
Платете с Наложен Платеж
Опция за Преглед и Тест
Върни до 30 дни

Всеки момент има значение: Ненадминати функции за твоето спокойствие

1. УЛОВИ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ ВЪВ FULLHD

Виж света във FullHD резолюция - дали увеличаваш изображението или наблюдаваш за движения на твоя праг. Подходящa за всеки, от ентусиасти за сигурност до семейства, които искат да поддържат бдителен поглед върху дома си.

2. ПРЕЦИЗНО ПАНОРАМНО ПОКРИТИЕ

Контролирай изгледа на картината си с 350° хоризонтално и 110° вертикално завъртане. Наблюдавай цялото си пространство с една камера - сякаш имаш непрекъснато денонощен охранител, но без месечните разходи за него.

3. УМЕН ДЕТЕКТОР ЗА ДВИЖЕНИЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Нашата камера винаги е нащрек, вместо вас. С интелигентен детектор за движение и автоматично проследяване, тя гарантира, че всичко важно е записано. Перфектен за родители, които наглеждат децата си, собственици на домашни любимци, или всеки, който иска допълнителна сигурност.

4. ОТДАЛЕЧЕН ДОСТЪП ОТВСЯКЪДЕ

Дали си на ваканция или на работа, сигурността на имота ти е в твоите ръце. Получавай достъп до живо видео от всяка точка на света с интуитивното приложение - "YCC365 Plus". 

5. ДВУПОСОЧНО АУДИО ЗА НЕЗАБАВЕН ОТГОВОР

Чуй и говори с всеки на твоята собственост. С нашия вграден микрофон и говорител може да поздравяваш гости или да отблъскваш нарушители директно от твоя телефон. Не става въпрос само за наблюдение; става въпрос за взаимодействие - идеално за всеки, който иска да комуникира без да отваря вратата.

6. СВЪРЖЕТЕ, ИГРАЙТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ

Притесняваш ли се от сложни настройки? Няма нужда от притеснения! С прост процес на инсталиране в три стъпки, ще минеш от разопаковане до пълна работа за минути. Вярваме, че всеки заслужава професионално охранително оборудване направено да бъде лесно.

7. СИГУРНИ ОПЦИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Локалното съхранение чрез SD карта означава, че вашите записи остават при вас, а не на някой отдалечен сървър. За тези, които се притесняват за личната си поверителност и искат пълен контрол над своето видеонаблюдение, тази функция е безценна.

8. ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ ЗА ВСЯКАКВО ВРЕМЕ

Проектирана да издържа на различни външни условия, нашата камера с оценка IP66 гарантира, че остава бдителна дори в най-тежките условия. Независимо дали вали или грее, това е надеждният избор за места, склонни към екстремни метеорологични условия, от крайбрежни домове до селски ферми.

9. ДИЗАЙН ЗА ВСЕКИ ЕКСТЕРИОР

Елегантен, ненатрапчив дизайн означава, че тази камера се вписва лесно на всяка стена или навес, докато поддържа бдителен поглед. Идеален за тези, които ценят естетиката заедно с функционалността.

10. НЕПРЕКЪСНАТА ВРЪЗКА ЗА НЕПРЕКЪСНАТО НАБЛЮДЕНИЕ

Двойните 5-dBi антени предлагат по-силна и стабилна WiFi връзка, което означава, че оставате във връзка, когато е най-важно. За технологично напредналите това означава по-малко прекъсвания и последователно наблюдение, докато за по-малко технически насочените означава, че просто работи.

Част от Отзивите на наши клиенти

Ние ценим обратната връзка от всеки наш клиент. По-долу можете да прочетете истински мнения и преживявания от хора, които вече са използвали нашия продукт. Разгледайте техните истории и разберете как нашата камера е помогнала да направят живота си по-сигурен и безгрижен.
Откакто инсталирахме тази камера, се чувстваме толкова по-сигурни в нашия дом. Нощното виждане е невероятно - изображението е ясно дори и при нулева светлина. Инсталирането беше детска игра!
Мария Ц.
30/03/2022
Супер лесна за употреба, качеството на изображението е страхотно. Бих препоръчала без колебание. Даде ми спокойствие, когато съм на работа, че мога да видя какво се случва у дома.
Иван Г.
15/04/2023
Камерата действа безупречно. Панорамният изглед и следенето на движението са топ функции. Не съм срещал по-добро качество на тази цена. Браво!
Георги Т.
10/05/2023
Функцията за двустранно аудио е изключителна - използвам я за да говоря с моя племенник, когато той играе в двора. Много удобно и просто за настройка!
Лилия Р.
20/06/2022

Описание

Много нови или усъвършенствани функции са внедрени в тази иновативна камера. Например с инфрачервената IR LED светлина се осъществява автоматично и качествено цветно нощно наблюдение, а моторчето на камерата осигурява хоризонтално завъртане до 350 градуса и вертикално въртене 110 градуса. Така камерата може да заснеме всеки движещ се обект в този обсег. Налична е и функцията за движение (motion detect), когато движещ се обект премине в обсега на камерата, той тя автоматично ще изпрати съобщение за аларма към мобилното приложение и ще направи актуална снимка директно. Двупосочна гласова връзка дава възможност и да сплашите някой неканен гост, който сигурно ще се стресне от глас идващ от не известна посока. Преди да пристъпим към закрепването на камерата на стената е добре да се направят всички настройки между камерата и мобилния телефон, таблета, лаптопа. или компютъра. Монтажът на тази прецизна външна камера е надежден и е изключително улеснен и осигурен от производителя.

 

Как да свържем камера с 3 лесни стъпки?

 1. Изтеглете приложението "YCC365 Plus" и се регистрирайте, преди да се свържете. Можете да свържете камерата чрез wifi или LAN интернет, LAN интернет е най-стабилният за връзка.
 2. Моля, уверете се, че вашият мобилен телефон и камера са близо до wifi рутера, по-близо прави връзката с приложението по-лесна.
 3. След като инсталирате карта с памет, моля, изключете и рестартирайте устройството, за да откриете sd картата.

След първоначалната успешна настройка у дома чрез wifi или LAN интернет, можете да използвате wifi и 4G данни за трафик, да гледате видео на различно място и можете да отдалечавате и преглеждате камерата от всяка точка на света.

Лесно инсталиране на SD картата:

 1. Отворете задния капак на камерата.
 2. Инсталирайте SD картата.
 3. Затворете капака.

Двойна 5-dBi антена По-стабилна връзка:
Вградени две 5-dBi антени, по-силна способност за получаване на wifi сигнали, камерата няма да е офлайн; можете също да използвате Ethernet кабелно свързване първо, просто и по-бързо. По-бърза и по-стабилна от 3-dBi антената на обща камера, а двойната линия е по-силна от единичната линия.

 

Характеристика:

 • Въртяща се камера по хоризонтал и вертикал през телефон или компютър;
 • Висока FullHD резолюция - 1080px;
 • Бърза и лесна настройка от телефон;
 • Нощно наблюдение до 50 метра и цветно изображение в нощен режим;
 • Проследяване на движението (Autotracking)
 • Детекция на хора (Human Detection);
 • Детекция на движение (Motion Detection);
 • Известяване на мобилен телефон;
 • Аналитични функции;
 • Наблюдение в реално време от всяка точка през интернет;
 • Цветно изображение в нощен режим с помоща на White Led осветители при поява на движение в обсега на камерата;
 • Слот за SD карта за записи;
 • Разполага с микрофон и говорител за двупосочна аудио връзка;
 • Безплатно приложение за телефон - YCC365 Plus
 • Безплатна програма за компютър;
 • Напълно подходяща за външен монтаж - IP66;
 • Възможност за наблюдение и преглед на записите от множество телефони;
 • Решение за видеонаблюдение за вили, къщи, блокове, търговски обекти, магазини и периметър около тях;
 • Размер: 16см * 16см

Много нови или усъвършенствани функции са внедрени в тази иновативна камера. Например с инфрачервената IR LED светлина се осъществява автоматично и качествено цветно нощно наблюдение, а моторчето на камерата осигурява хоризонтално завъртане до 350 градуса и вертикално въртене до 110 градуса. Така камерата може да заснеме всеки движещ се обект в този обсег.

Налична е и функцията за движение (motion detect), когато движещ се обект премине в обсега на камерата, то тя автоматично ще изпрати съобщение за аларма към мобилното приложение и ще направи актуална снимка директно.

Двупосочна гласова връзка дава възможност да сплашите някой неканен гост, който сигурно ще се стресне от глас идващ от неизвестна посока.

СЪВЕТ: Преди да пристъпиш към закрепването на камерата на стената е добре първо тя да се свърже и да се направят всички настройки между камерата и мобилния телефон, таблета, лаптопа или компютъра. Монтажът на тази прецизна външна камера е надежден и е изключително улеснен и осигурен от производителя.

Как да свържем камера в 3 лесни стъпки?

 1. Изтеглете приложението "YCC365 Plus" и се регистрирайте, преди да се свържете. Можете да свържете камерата чрез WiFi или LAN интернет, LAN интернет е най-стабилният за връзка.
 2. Моля, уверете се, че вашият мобилен телефон и камера са близо до WiFi рутера, по-близо прави връзката с приложението по-лесна. Ако това не е възможно, може да се закупи допълнително WiFi Repeater (повторител, който ще създаде огледална мрежа на вашата и ще засили връзката в близост до това устройство).
 3. След като инсталирате карта с памет, моля, изключете и рестартирайте устройството, за да откриете SD картата.

Двойна 5-dBi антена По-стабилна връзка:
Вградени две 5-dBi антени, по-силна способност за получаване на WiFi сигнали, камерата няма да е офлайн; можете също да използвате Ethernet кабелно свързване бързо, просто и по-бързо. По-бърза и по-стабилна от 3-dBi антената на обща камера, а двойната линия е по-силна от единичната линия.

Функционалност

Завъртане във всички посоки:
 Хоризонталo - 355°
 Вертикало - 110°
Нощно наблюдение:
 до 50 метра;
Засичане на движение:
 изпраща известие при засечено движение
Проследяване на движението:
 камерата се завърта автоматично, за да следи движението за запис
Разпознаване на човешка фигура:
 Human Detection
Известяване на мобилен телефон:
 Нотификация от приложението
Наблюдение:
 в реално време от всяка точка през интернет
Двупосочно аудио:
 предава и приема звук с високо качество
Функция цветно нощно виждане
 двоен нощен режим, с инфрачервени и Led диоди.
Влагоустоичивост
 IP66 (напълно подходяща за външен монтаж);

Избраният комплект включва:

 • 1бр. Външна камера;
 • 2бр. WiFi антени
 • 1бр. захранващ адаптер - 12V/2A;
 • 4бр. крепежни елементи;
 • 1бр. ръководство на потребителя.

Контрол над камерата

Мобилно приложение:
 YCC365 за Android и iOS (безплатно);
Приложение за компютър:
 YCC365 (безплатно);
Известяване:
 чрез нотификация в приложението
 чрез аларма
 чрез имейл

Съхранение

Слот за карта:
 поддържа microSD карта до 128GB
На отдалечен сървър:
 чрез приложението
Метод на записване:
 непрекъснат запис (постоянен) или
 запис само при засичане на движение
Размер на видеофайл:между 0.45GB и 0.8GB на записан час;

Свързаност

Безжично свързване:
 WiFi 2.4GHz
Кабелно свързване:
 LAN кабел
Брой потоци (stream):Dual stream;

Характеристики

Резолюция:FullHD (1080px).
Размер:16см x 16см
Захранване:DC 12V 2A;
Дължина на захранващ кабел:60см;
(възможност за закупуване на по-дълги от , или 10м)
Работна температура:-10℃ до +60℃;
Подсветка:8бр. светодиода
(4бр. инфрачервени + 4бр. бели);
Видео компресия:H.264X/H2.65AI;
Обктив:3.6мм;
Кадри в секунда:
 • PAL: 1080P@25fp;
 • NTSC: 1080P@30fps;
Обади се сега
0896 87 41 42
Marketplacebg.com © | Всички права са запазени.
magnifiermenucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram